sunnuntai 6. joulukuuta 2015

244 | Lähdettiin lentoon

Tänään itsenäisyyspäivänä lähdettiin Riihimäen raviradalle Mulanin kanssa vähän katselemaan miltä meno tänään tuntuu.


Mulan oli tänään niin kiltti, rauhallinen ja hyväkäytöksinen. Ei tehnyt mitään väärää ja juoksikin hienosti. Toimi hienona esimerkkinä hiitikaverille, joka oli toista kertaa elämässään raviradalla.

Rata oli vetinen, muttei kuitenkaan Super raskas. On sitä huonommallakin radalla juostu. Mulanilla oli hokit jalassa, mutta ei se menoon vaikuttanut. Ennätysvauhdeissa mentiin. Aluksi menin pari kierrosta hölkkää ja Mulan oli niin rauhallinen, ei painanut yhtään ohjalle, mutta reipas se silti oli. Sitten menin oikeaan suuntaan kaksi kierrosta. Ensimmäinen puoli kierrosta mentiin ihan rauhallista hölkkää, mutta sitten totesin että pakko antaa ponin juosta, ettei opi hidastelemaan radalla. Toinen kierros mentiin vähän reippaampaa 3.06 täysi kierros vähän toista rataa kiertäen ja maalisuoralla kauhea vastatuuli hidasti hieman, mutta takasuoralla mentiin ihan reippaasti eli 2.40 . Uskomaton poni! Ja ravi oli tänään ihan hyvää. Vähän kopsi kovassa vauhdissa, mutta se johtunee pitkistä kavioista eli kengitys ennen joulua.

Ja tosiaan tänään kokeilimme myös Raymond sekkiä, joka toimi ihan hyvin. Ainakin ajat oli hyviä ja ravi kulki.Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti