perjantai 8. heinäkuuta 2016

Vihdoin

Yksi merkittävistä asioista poniemme elämässä viimeaikoina on ollut ratsastuksen aloittaminen toden teolla. Löysimme vihdoin hyvän ratsastajan, joka on juuri sopiva Iisalle, mutta pituudestaan huolimatta saa ratsastaa myös Mulanilla.

Iisan mielipide työnteosta.

Ensimmäinen kerta oli jo 29.6 eli päivää ennen Riihimäen raveja ja toinen kerta eilen. Iisaan olen ollut erittäin tyytyväinen, ensimmäisellä kerralla se teki muutaman pukin, mutta eilen se ei tehnyt kuin pari. Muuten Iisa ei ole ollut niin innostunut työnteosta, ihana varsaloma alkaa lähestyä loppuaan ja liikuttaminen alkaa. Iisa kyllä osasi siirtyä askellajista toiseen, myös laukkaan, taitaa olla minun ohjasajotreenit tehneet tehtävänsä.  Nyt kun sen kunto alkaa vähän palautua, toivon että se myös alkaa pikkuhiljaa reipastua.Mulanilla mentiin ensimmäisellä kerralla ensimmäisiä kertoja ilman taluttajaa ja se meni hyvin. Ensimmäisellä kerralla pysyttiin käynnissä ja ravissa, kun ponilla ei ole kuitenkaan niin paljoa ratsastettu. Poni meni silloin hyvin ja näytti todella nätiltä. Toisella kerralla kokeiltiin myös laukkaa. Mulan oli ihan ihmeissään, kun ei oikein ymmärtänyt että haimme laukkaa. Aina on pitänyt vain ravata ja nyt pitäisi laukata. No kyllä me sieltä saimme hyvät laukkapätkät kumpaankin suuntaan. Ehkä Mulan alkaa rakastaa ratsatusta sitten kun ymmärtää miten kivaa se oikeasti on. Pitäisi kai lähteä joku kerta maastoon ja vähän laukata siellä jos se olisi enemmän ponin mieleen.

Laitetaanpa tähän samaan postaukseen parit listat ensiviikon startteihin.


Loviisassa 12.7 Mulan starttaa numerolla 1. Ihanaa päästä pitkästä aikaa paalulle, vaikka sarja onkin 4s ylisarja, mutta toivon että Mulan löytää hyvän ravirytmin ja yrittää parhaansa. Toivon ettei mene ihan yhtä huonosti kuin viimeksi Loviisassa, jolloin Mulan juoksi kaikkien aikojen hitaimman  aikansa.15.7 Lähdenkin Tampereelle lainaponi Paulin kanssa. Olen ikionnellinen, että pääsen tuon ponin kärryille. Haetaan uuden tuttavuuden kanssa hyvää aikaa ja toivotaan että yhteistyö sujuu.

2 kommenttia:

 1. Onnea kumpiinkin startteihin😊
  kiva postaus ja kivoja kuvia💖
  Kiva, että Mulan ja Iisa sai hyvän ratsastajan❤😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin olen todella tyytyväinen ratsastajasta.

   Poista