keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Tästä on hyvä jatkaa

Eilen lähdettiin pihasta tasan kello kaksi Teivoa kohti. Matkalla otimme Ruusun kyytiin ja jatkoimme matkaa. Perillä raviradalla otimme tavaroita pois autosta ja kävimme mittauksessa ja tunnistuksessa, Mulan yhtä korkea kuin viimevuonna eli 101cm. Asta ei ollut mukana hoitamassa ja kuvaamass, vaan jouduin ihan yksin valjastamaan ja kuiviakaan ei ole, no hyvinhän valjastaminen onnistui ja päästiin lopulta lämmittämään.

Mulan oli oikein pirtsakka kun päästiin radalle, vähän katseli paikkoja. Rata oli hieman raskas, mutta on sitä huonommillakin juostu. Lämmitin siis kaksi kierrosta, koska esittelyyn mentiin pidempi matka, kun kierretiin etusuoralle. Tämän tyyppinen rata on Mulanille hyvä, koska yrittää usein pois ja laukkaa sen takia, nyt ei käynyt niin.

Lähtö uusittiin kerran ja päästiin hyvin matkaan. Mulan juoksi ihan älyttömän hyvin ja ohitti kolme ponia, sekä päästi kaksi ohi. Loppusuoralla, kun yksi nopea poni tuli rinnalle, Mulan kyllä lähti vastaamaan sille, mutta sitten tuli laukka, enkä minä sitten enää käskenyt mennä niin lujaa, koska ei oltaisi enää millään saavutettu edellä meneviä. Sijoitus oli siis lopulta viides ja aika 3.08,3. Olen todella tyytyväinen näinkin kovatasoisessa lähdössä. Todella hyvä aloitus tälle kaudelle.


Kuvassa parasta treeniä ikinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti