torstai 26. marraskuuta 2015

243 | Nautitaan silloin kun voidaan

Lumi tuli ja meni, eikä ehditty mitään hauskaa tekemään. Pari hassua  kuvaa kävin maanantai aamuna nappaamassa nopeasti ennen kouluun lähtöä. Tänään minulla alkoi koeviikko ja minulla onkin vain neljä koetta.

Hevoset ovat saaneet ihan vain olla nyt alkuviikon. Mulan sai pitää pienen kevyen "loman" startin jälkeen ja ehkä viikonloppuna mennään pitkä 10-15km lenkki. Olen koko kesän odottanut että päästään noille pidemmille  teille, kun ne kesällä ovat kauhean kovia. Suunnitelmat kun tuntuu muuttuvan kokoajan, joten joulukuussa kerran hiitille ja sitten loppukuusta 1-2 starttia. Toinen on vielä vahvassa  harkinnassa, mutta kyllä se selviää. Se olisi sellainen 2100m  ja tiedän, että pidempi matka olisi Mulanille paljon parempi. Katsotaan missä kunnossa poni on loppukuusta.

On niin helppoa, kun on vain yksi jonka liikunta on välttämätöntä. Urli nyt on eläkeläinen, joka ei sinänsä tykkää  lomailla, mutta ei sen liikunta pakollistakaan ole. Ei se seinille hypi vaikka lomaa olisikin.

Ja Iisa nyt on pyöreä lihapulla, jonka kanssa vain tehdään kuntoa ylläpitävää  liikuntaa. Ohjasajo on vain niin Super mukavaa tämän ponin kanssa. Ja pikkuhiljaa alkaa ajossakin löytymään intoa. Talvi on se Iisan juttu.


Kuvasta huomaa ettei Mulan ole ensimmäisenä vastassa, kun menee hevosia moikkaamaan. En ehtinyt ottaa pienestä ainuttakaan kuvaa, kun pysytteli kokoajan takaa-alalla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti