keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Hyppimistä

Kengityksestä on alle 1kk ja kengät tippuu jo nyt! Tämä on nyt päällimmäisenä mielessä, sillä ajolenkeillä ei voida nyt käydä ja kengittäjä pitäisi saada lyömään Mulanin etukengät ja Urlin kaikki kengät takaisin kiinni, itsekun en noihin koske, en edes osaa lyödä irtokenkää kiinni, olisi ehkä hyödyllistä opetella.

Onneksi Mulanilla kengät on vielä sen verran kiinni, että kyllä me ollaan liikuntaa harrastettu, nimittäin esteitä. Ollaan hypätty korkeutta ja sitten jumppasarjaa niin, että väliin ei mahdu yhtään laukka-askelta vaan poni lähtee suoraan seuraavaan hyppyyn. Ollaan menty irtona ja narussa, narussa onnistumisprosentti on suurempi, sillä esteen kiertäminen on ponin mielestä hyvä vaihtoehto. Tästä tulikin kuvattua videotakin.
Minulla itsellä alkoi tänään koeviikko ja vielä 6 koetta tehtävänä, jonka jälkeen alkaa kesäloma. Ihanaa! Kesää odotellessa...

4 kommenttia:

 1. Kaksi estettä peräkkäin ilman laukka-askelta = innari. Innarilla ei juurikaan kannata hypyttää korkeutta, koska siinä on muutenkin jo paljon tekemistä, ja tahti ei ole välttämättä niin reipas, että siinä olisi järkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Periaatteessa tämän tiesinkin mutten ollut varma, joten kiitos varmistuksesta. Eikä me innareilla hypytettykkään korkeutta, korkeimmat esteet olivat ihan yksittäin 😊

   Poista
 2. Hienoja hyppyjä!👍 Blogien vaikuttaa TODELLA kovalta ja hyvältä, Tässä kun on kaikkee mistä mä Tykkään: poneja, ratsastusta, tageja,näyttelyitä ja ennen kaikkea varsan koulutusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Välillä itsestä tuntuu että sisältö on jotenkin sekavaa asioiden paljoudesta johtuen :D , mutta kiva kuulla että joku tykkää.

   Poista