sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Kisakuulumisia

Kohta vaihtuu taas viikko seuraavaan ja tälle viikolle onkin tapahtumia mahtunut ihan riittävästi.

Aloitetaanpa raveista: 30.6 kävimme Riihimäellä pienen tauon jälkeen ravaamassa.  Oli todella mukavaa kun ei tarvinnut matkustaa puolta tuntia pidempään. Mulanilla oli siis 80m takamatkaa, joka oli tällä kertaa liikaa. Aluksi ajattelin, että eihän se lähtö nyt niin paha ole, mutta ajatukset osoittautuivat vääräksi. Ravipaikalla Mulan oli ihana, lämmittelyssä jopa painoi ohjalle ja tuntui ihan todella hyvälle.

Voltista Mulan lähti hyvin, kunnes yritti laukata ja jouduin ottamaan vähän kiinni, jonka jälkeen ei saatu isoa vaihdetta silmään kuin vasta viimeisessä kaarteessa. Juostiin siellä viimeisellä sijalla loppusuoralle asti, jossa ohitimme yhden ponin ja yhden hylätyn ponin eli sijoitus oli siis kahdeksas. Luulin tosissaan, että aika olisi ollut reilusti päälle 3.10, mutta se olikin 3.04! Ei siis mikään huono aika verrattuna siihen, että poni aloitti juoksemisen oikeasti vasta viimeisessä kaarteessa. Tästä on hyvä jatkaa. Ilmoittauduttu on jo Loviisaan, nyt vain toivotaan että päästään mukaan.

Kokeilin ajaa ilman sekkiä ja hyvältähän tuo poni näytti! Taidetaan jatkaa ilman sekkiä, jos se hyvä ravirytmi alkaisi kokemuksen kautta löytyä.


Tänään kävimme kissankulman eläinpihan järjestämässä Match Showssa Hämeenlinnassa. Mulan oli ehkä vähän levottomampi kehässä seistessä kuin viimeksi, mutta sai kuitenkin hyvät arvostelut ja voitti parinsa eli sai sinisen ruusukkeen. Värikehässä poni olikin sitten kolmas ja sai erittäin ihania positiivisia kommentteja tuomarilta. Ensi kesänä suuntaamme rotunäyttelyihin!

Palkinnoksi saimme luonnonharjaksisen harjan, shine on- suihketta, lahjakortteja, jouhiavaimenperän ja namipussin. Valitettavasti kuvia ei pahemmin ole, sillä kameramme alkaa olla hajoamispisteessä ja automaatti tarkennus toimii silloin kun sitä huvittaa toimia. Kaiken lisäksi kamerassamme 1100D takanäyttö ei ole riittävän tarkka, jotta siitä näkisi onko kuva riittävän tarkka. Uusi kamera on tulevien tarpeellisten hankintojen listalla.Kepponenhan meidän oli aluksi tarkoitus viedä tuonne, mutta jätimme sen pois, koska se ei ihan osaa käyttäytyä ja olisi hermostunut jo heti kättelyssä, kun ei ole karsinaa mihin ponin olisi voinut pistää. Ollaan tyytyväisiä päätökseen, sillä nyt meille jäi yhdet vapaat kädet ja päivästä olisi tullut huomattavasti pidempi kuin nyt.

6 kommenttia:

 1. Hyvä postaus!
  Ihanat palkinnot ja Onnea värikehän 3. Sijasta💕

  VastaaPoista
 2. Kiva blogi sulla liityinkin lukijaksi!:)

  http://monajasanti.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Eikö mätsäreissä punainen ole sinistä parempi? Oon aina ainakin luullut niin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika usein se kai on niin, mutta värit ovat mätsärin järjestäjän päätettävissä ja Hämeenlinnassa oli tällä kertaa väreinä sininen ja valkoinen, joista sininen on parempi. Kesti itsellänikin tottua ajatukseen, että sininen on parempi, sillä kaikissa mätsäreissä missä olemme käyneet sininen on ollut se huonompi väri.

   Poista