lauantai 23. heinäkuuta 2016

Startteja, startteja


12.7 Loviisassa Mulan juoksi pienoisessa ylisarjassa heikolla tuloksella. Poni ei antanut kaikkea irti, mutta positiivista oli laukaton juoksu. Ei se nyt mikään ihan huono ollut, muttei hyväkään. Ajaksi tuli 3.04,4 ja sijoitus kymmenes.  Ajoin ilman sekkiä ja Riihimäelle se palasi takaisin varustukseen. Mukavana lisänä minut valittiin lähdön reiluimmaksi ohjastajaksi ja  sain Heinäpojat  Oy:n 50€ lahjakortin, pikkuisella kurkkimisella tuolta kaupasta löytyy paljon kaikkea kivaa hevosille. Odotan ihan sitä päivää kun pääsen lahjakortin käyttämään. Ei ollut ihan turha reissu siis.
15.7 pääsin lainaponin kärryille. Kaunisrannan Pauletta eli Pauli tuli meille edellisenä iltana ja seuraavana päivänä lähdimme meiltä Tamperetta kohti. Koko ajomatkan vettä tuli kaatamalla ja Tampereella rata oli tosi märkä. Pauli oli todella kiva ajaa, mutta yleensä se käsittääkseni on hieman reippaampi. Poni juoksi startin ihan okei, ei laukkaillut, mutta kaarteissa oli vähän ongelmia, poni painoi sisälle päin. Vaikka olimme maalissa viimeisinä, oli ihan huippua päästä ajamaan Paulilla! Kenties seuraavan kerran minut nähdään Paulin kärryillä vielä tässä kuussa.


18.7 olikin sitten tämän kesän toinen koitos Riihimäellä. Mulan lähti älyttömän hyvin liikkeelle ja sammui vähän takasuoralla, mutta lopussa jaksoi taas yrittää. Vaikka toiseksi viimeisenä eli kuudentena maaliin tultiinkin, olen silti ihan tyytyväinen sillä poni ei taaskaan laukannut. Aika oli 3.07,5 eli kohtalainen, odotin kyllä nopeampaa aikaa, mutta tästä on hyvä lähteä parantamaan.

Postauksen kuvat ovat 18.7 Riihimäeltä ja niissä minulla on ihan uusi ajotakki. Tilasin Wahlstenilta ajotakin ja onhan se ihan erilainen kuin vanha ajossa käyttämäni takki.Minun seuraavan startin piti olla 31.7 Turun kunkkareissa Pauletalla, mutta harmittavasti Pauletta karsittiin. Ajan kuitenkin Paulettaa tiistaina Riihimäen harjoitusraveissa ja Mulan saa selkäänsä Riian. Mulanilla kokeillaan siis montea ja jos hyvin käy Riia ja Mulan nähdään myös ihan virallisessa monte lähdössä. Vähän jännittää miten Mulan juoksee ratsastajan kanssa. Onneksi minun ei vielä tarvitse katsoa radan reunalta ponini juoksua, mutta se päivä lähenee uhkaavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti