lauantai 29. huhtikuuta 2017

Raveja, raveja

17.4 Iisa ja Mulan juoksivat kilpaa Forssassa ja vielä samalla viikolla 23.4 Turun ponihöpinöissä.
 
 
 
Iisa juoksi pitkästä aikaa kilpaa, kolme vuotta sitten se juoksi yhden startin kävelyajalla. Iisa oli todella iloinen, kun se pääsi ravipaikalle Forssaan. Se tykkäsi, kun se näki niin paljon muita hevosia. Iisa tuntui lämmittelyssä todella hyvälle ja ohjillakin oli mukavasti painetta. Startissa Iisa lähti ihan hyvin matkaan ja takamatkojen ponit ohittelivat sitä yksi kerrallaan. Iisa oli siis  viimeinen ajalla 2.51.3, johon olen tyytyväinen.
 Turussa Iisa oli taas innoissaan kun muita poneja oli niin paljon. Lämmittelyssä se oli paljon huonompi kuin Forssassa, se olisi halunnut vain katsella muita poneja. Startissa se taas lähti hyvin, mutta olisi halunnut kurkkia lappujen takaa toisia poneja ja mutkitella. Varikkokurvissa Iisa alkoi kiemurrella ja laukkaili. Iisa tuntui todella huonolta, eikä keskittynyt juoksemiseen ollenkaan. Ajaksi tuli kuitenkin 2.56.6 ja kuudes eli viimeinen sija. Minä sain vielä ohjastajana kaunein kiitos ruusukkeen.
 
 
 
Forssassa Mulan oli vähän vaisu. Se avasi hyvin keulaan, mutta laukkasi, kun muita poneja tuli rinnalle, eikä enää lähtenyt kunnolla juoksemaan. Mulan oli siis yhdeksäs ajalla 3.04.1 ja katseet suunnattiin jo sunnuntaille. Turussa Mulan oli jo vähän parempi, mutta sai taas toisen ponin kärryt jaloilleen, jolloin tuli laukka. En tiedä, miten meillä on näin huono tuuri, mutta Mulan on nyt kiilattu kahdessa kolmesta startista. Tämä Turun startti oli kuitenkin jo parempi kuin edelliset ja Mulan oli viides ajalla 3.02.2 .
 
 
Yhteenvetona Mulan oli siis vähän vaisu kummassakin startissa ja Iisa teki tasoisensa juoksut, mutta parantamisen varaakin jäi.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti