lauantai 10. lokakuuta 2015

235 | Numero kolme


Mulan on lähtenyt neljässä startissa radalta kolme ja tänään oli sitten kolmas.Ravi ei todellakaan ollut parasta mahdollista. Olisi pitänyt päästä lähempänä starttia juoksemaan radalla kierros, mutta koska lähdöt 4,5 ja 6 ajettiin ihan peräkkäin se ei onnistunut, vaan piti lämmittää jo ennen neljättä lähtöä, olimme siis lähdössä 6.


Voltista Mulan lähti todella hyvin ja kiihdytti kärkeen, mutta sitten tuli se laukka ja se tallikaarre. Mulan ei löytänyt kunnolla askeltaan ja ponia sai ihan pidellä, kun oli paineissaan. Ei malta ravata kunnolla kun haluaisi voittaa. Voi pientä, kokemuksella sekin alkaa sujumaan.
Takasuoran avautuessa olimme sijalla kolme, mutta sitten tuli yksi poni ohi ja olimme neljänsinä. Mulan otti muutamia pieniä parin askeleen haparointeja useampia ja yritti koko ajan laukata ja olin ihan varma, kun tuloksissa kesti, että meidät hylätään. Lähdin jo radalta pois kun luulin, että tultiin neljänneksi tai hylättiin, mutta sitten kuulutettiin tulojärjestys ja oltiin kolmansia! Ne laukat eivät olleet kuitenkaan mitään kunnon laukkoja vaan sellaisia tyhmiä pomppuja, paitsi siinä ihan alkumatkasta oli vähän pidempi. Tulikin Mulanin ensimmäinen laukkamerkki.

Olen kuitenkin ihan tyytyväinen, koska hyväksytysti maaliin ja kolmansia ajalla 3.08,9 . Olisi ollut kiva päästä  24.10 Vermoon, mutta kyytiä ei olla saatu järjestymään.

Se onkin laukkaponi.
Miksei se lähdössä ravannut näin? Kuva siis kun haettiin voitto ruusu.

4 kommenttia: