perjantai 1. tammikuuta 2016

249 | Vuosi 2015 osa 1

Nyt vuorossa perinteinen vuosikooste ja ihme kyllä, meiltä löytyikin joka kuukaudelta kuvia. Kooste on jaettu kahteen osaan, koska muuten tästä olisi tullut ihan liian pitkä.

Tammikuu
Lunta ei ollut viime vuonna kovin pitkään, mutta hiihtoratsastusta päästiin kokeilemaan ainakin kerran. Hankitreeniä pystyttiin toteuttamaan ja saatiin poneille vähän voimaa.


Helmikuu
Ajettiin aina välillä 15kilometrin lenkkejä. Aino onnistui saamaan Iisan makaamaan asti ja siitä lähtien makaamista on harjoiteltu.
Maaliskuu
Treeniä ja treeniä. Aino maastakäsitteli Iisaa aika paljon.


Huhtikuu
Treeniä ja hiittaamista, Iisan kanssa edistymistä ohjasajossa ja Aino innostui ohjasajosta lopullisesti.
Toukokuu
Ravikausi lähti käyntiin. Mulan paransi Lahdessa ensimmäisen startin ennätystään hitusen ja ylsi ensimmäisen kerran rahoille, sekä sijalle 7/15 .
 Iisalta otettiin kengät pois ja saa edelleen käppäillä ilman rautakenkiä. Toukokuussa Aino ohjasajoi Iisalla vielä enemmän.

 

Kesäkuu
Ennen Mulanin Loviisan starttia odotukset olivat vähän korkeammalla. Loviisan startti oli huono ja poni meni 7 sekuntia ennätystään hitaammin ja tuli maaliin toiseksi viimeisenä. Päivä oli kuuma ja poni oli tahmea. Juoksuhaluja ei yksinkertaisesti ollut.

 Kouvolan startti taas oli huikea! Mulan ravasi lähdöstä maaliin sijalla kolme, joten ensimmäinen totosija napattiin. Lisäksi ennätys parani 17s eli ennätys kirjattiin lukemiin 3.16,2ly. Puhumattakaan siitä kuinka paljon paremmin poni kulki verrattuna Loviisan starttiin, vain viikko väliä ja huikea parannus.

 Riihimäen startti oli hiukan ylisarja, mutta niin lähellä, että sinne kannatti lähteä. Mulan lähti matkaan ja juoksi johtavan rinnalla melkein puoli kierrosta ja pääsi lopulta ohi. Johti hetken ja sai väliajankin nimiinsä, kunnes yksi poni tuli ohi, mutta vain yksi!!! Eli Mulan tuli toiseksi ja paransi ennätyksen lukemiin 3.06,5ly .

Iisa pääsi mukaan russ-laumaan, jossa oli muita tammoja, kahden tamman varsat ja ori.Loviisa

Kouvola

Riihimäki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti