lauantai 26. joulukuuta 2015

248 | Joululähtö

Keskiviikkona Vermossa ihan hyvä kauden päätös.

Lämmitykset sujui, no jaa, hyvin ja huonosti. Ensimmäiset kaksi kierrosta poni meni niin hienosti, eikä poni edes yrittänyt laukata, vähän kyseli toisella kierroksella, että onko nyt oikeasti pakko, mutta se viimeinen kierros... Etusuora jatkuvaa laukkailua ja takasuoralla saatiin jo otettua vähän vauhtiakin.

Lähtö uusittiin kerran ja heti lähdössä Mulan vähän haparoi. Kaarteeseen mentiin toista rataa ja meidän harmiksi edestä ensimmäiseltä radalta laukkasi poni ja siirsi toiselle, jolloin minun oli pakko kääntää kolmannelle. Hienosti Mulan eteni vaikka joutui vähän kiertelemään ja siellä tuli sitten laukkakin. No päästiin välissä laskeutumaan jopa ensimmäiselle radalle, mutta sitten taas sinne toiselle radalle. Mulanilta puuttui se jokin. maalisuorallakaan ei saatu isoa vaihdetta silmään ja oltiin sijalla neljä, mutta vierestä laukkasi poni, joten oltiin sitten kolmansia ja saatiin hieno joululoimi! Aikakin ihan kiva 3.05 eli ihan hyvinhän se juoksi.Jotenkin nää juoksunkulut eivät ole oikein suosineet meitä tänä vuonna. Aina tulee sitä kiertämistä niitä kolmatta ja neljättä rataa, mutta on  meillä tuuriakin ollut, kun edestä on aina välillä hylätty jokin poni.

Tauko tähän väliin on varmaan ihan paikallaan. Huikea kausi takana, yhteensä 12 starttia ja puolet starteista totossa, kolme kakkosta ja kolme kolmosta. Ei yhtään huono kausi ei, varsinkaan näin ponin ensimmäiseksi kunnon kilpailukaudeksi, ensivuonna yritetään sitten ihan voittoon asti ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti